#51 ”Ta den svåra vägen så slipper du trängas” – intervju med Adamsson Löfgren bokförlag

Dagens avsnitt är en intervju med Sofia Löfgren och Lukas Adamsson som spelades in på bokmässan i Göteborg. Här berättar de om sina erfarenheter av att ge sig in i förlagsbranschen, om att nå ut i bruset, vilken sorts marknadsföring som har funkat och inte funkat. Lukas berättar också lite mer om sin uppmärksammade debattartikel om hybridförlag som gav upphov till en hel del diskussion. Dessutom får vi naturligtvis veta mer om deras bok, Handlöst fall, och hur det är att skriva tillsammans.

Vill du skicka in ditt manus till förlagets skrivartävling kan du läsa mer på Adamsson Löfgren Bokförlag (alforlag.se) Där kan du också läsa mer om Handlöst fall och förlagets andra böcker.

Kommentera

Stäng meny