Har du bestämt dig för att ta tag i din skrivardröm? Att gå en skrivarkurs online ger dig inspiration och konkret hjälp för att steg för steg komma vidare och utveckla ditt skrivande.

Vill du ägna sommaren åt skrivande? I SOMMARSKOLAN 2019 får du respons varje vecka och lektioner med skrivuppgift varje dag – från 17 juni till 25 augusti.

Den här kursen passar dig som:

  • vill satsa på att skriva lite varje dag
  • vill påbörja eller fördjupa ett romanprojekt
  • vill få struktur i både romanen och skrivprocessen
  • vill få respons på ditt skrivande av en diplomerad lektör

Läs mer här!
Om du anmäler dig via min länk får du en bonus: En timmes skrivcoachning på telefon helt gratis där du kan ställa frågor och få hjälp med just det du kämpar med! 

Kickoff för berättandet - workshop på Hotell Gästis i Varberg 24 - 25 augusti

Den 24 – 25 augusti kikar vi tillsammans in i skrivandets verkstad. Övningarna är lättsamma och består av korta texter som du kan skriva för hand. Du får med dig en hel låda med verktyg, trix och tips, idéer och energi till ditt berättarprojekt som väntar i höst.

En kickoff är ju just en bra början. Eller en välbehövlig omstart.

Under helgen surfar vi på de stora dramaturgiska kurvorna – och zoomar in på detaljer som ordval och skiljetecken. Vi möter huvudpersoner och antagonister. Vi böjer verb, avlyssnar dialoger och utforskar ordförrådets skrymslen.

Skrivkursledare är Eva Bergengren och Anna-Carin Svanå som båda är diplomerade lektörer. 

Är du intresserad av andra online-kurser som du kan göra när du vill? Klicka på bilderna nedan så kommer du till mer information om respektive kurs. Det är Ann Ljungberg som skapat kurserna:

Stäng meny