Har du bestämt dig för att på riktigt ta tag i din skrivardröm? Det är nu du har möjligheten! Att gå en skrivarkurs ger dig inspiration och konkret hjälp för att steg för steg komma vidare och utveckla ditt skrivande. Här hittar du några aktuella kurser. Sidan uppdateras kontinuerligt. Scrolla ner och hitta vad som passar dig bäst!

Gratis minikurs - Börja skriva utan prestationskrav

Det här är skrivarkursen för dig som längtar efter att skriva men inte riktigt har kommit igång ännu.

Med hjälp av korta lektioner och enkla, konkreta skrivövningar kan du komma ifrån känslan av prestationskrav och istället hitta vägen mot skrivglädje! 

Få koll på berättarperspektivet!

Självstudiekurs.
I den här kursen får du en genomgång av olika berättarperspektiv med tydliga exempel ur kända böcker. Du får veta mer om hur läsaren kan påverkas av berättaren. Du lär dig känna igen fallgroparna så att du på ett medvetet sätt kan använda ett berättarperspektiv som gör läsaren riktigt engagerad i din story.  En arbetsbok med övningar ingår. 

Fixa strukturen - Lär dig bygga en fängslande berättelse

Uppdaterad kurs. Lär dig att bygga din story med kunskap och smarta knep om struktur! Genom kursens lektioner och övningar får du insikt i hur du kan undvika fallgropar och vända problemområdena till dina bästa redskap i skrivandet. 

För 690 kr får du sex moduler med 19 lektioner som du jobbar med i din egen takt. Allt är självstudier och helt online via en kursplattform. Du får genomgångar med text och video. Tydliga exempel och konkreta tips varvas med övningar som hjälper dig att skapa en riktigt bra historia som fängslar läsaren från  början!

Stäng meny