Har du bestämt dig för att ta tag i din skrivardröm? Att gå en skrivarkurs ger dig inspiration och konkret hjälp för att steg för steg komma vidare och utveckla ditt skrivande. Här hittar du några aktuella kurser. Sidan uppdateras kontinuerligt. Scrolla ner och hitta vad som passar dig bäst!

Skrivklubben - anmälan är stängd, men skriv gärna upp dig på väntelistan

Nästa möjlighet att gå med i Skrivklubben kommer bli i slutet av april. Skriv upp dig på väntelistan så får du en personlig inbjudan och missar inte chansen att vara med!

Skrivklubben är en medlemstjänst för engagerade författare – publicerade eller aspirerande – som vill få ny inspiration, verktyg och uthållighet genom gemenskap och coachning. Det här passar dig som har tröttnat på att sitta ensam med ditt manus och undra om historien håller, som vill utveckla ditt manus, få en skrivrutin så du blir klar och är supernöjd med resultatet

Skrivklubben är en skrivgemenskap

  • med ditt eget manus i fokus.
  • där du kan diskutera skrivande med andra som är lika intresserade
  • där du kan dela texter med de andra i gruppen och på det viset testa vad som håller
  • och där du kan hämta inspiration även när skrivlusten tryter

I Skrivklubben får du en ”accountability partner”, alltså ett sätt att öka din egen motivation när du vet att någon annan väntar på svaret på frågan ”hur gick det?”

Tillsammans får vi det att hända!

Onlinekurs: Att skriva för barn - steg för steg från idé till hel berättelse

”Ett bra sätt att komma igång, samtidigt som du får många nyttiga insikter hur man skriver en barnbok och vad du ska tänka på för att den ska bli så bra som möjligt.”
(Helena Jeppe, författare och tidigare kursdeltagare)

Det här är kursen för dig som drömmer om att skriva för barn. De olika lektionerna leder dig steg för steg genom skrivprocessen, från idé till hel text. De tar dig från osäkerhet och frustration till självförtroende och inspirerad kunskap! Kursen är helt online och du jobbar i din egen takt, när och var du vill.

Tydliga exempel, genomgångar och praktiska övningar är tematiskt uppdelade i 32 lektioner med text, bild och videofilmer.  En sluten facebook-grupp finns för alla som vill diskutera och ställa frågor. Två sidors personlig textrespons ingår. Pris 1990 kr. 

Fixa strukturen - fem sätt att bygga en fängslande berättelse

Lär dig att bygga din story med kunskap och smarta knep om struktur! Genom kursens lektioner och övningar får du insikt i hur du kan undvika fallgropar och vända problemområdena till dina bästa redskap i skrivandet.

För 390 kr får du sex moduler med 18 lektioner som du jobbar med i din egen takt. Allt är självstudier och helt online via en kursplattform. Du får genomgånger med text och video. Tydliga exempel och konkreta tips varvas med övningar som hjälper dig att skapa en riktigt bra historia som fängslar läsaren från början!

Stäng meny