Har du bestämt dig för att ta tag i din skrivardröm? Att gå en skrivarkurs ger dig inspiration och konkret hjälp för att steg för steg komma vidare och utveckla ditt skrivande. Här hittar du några aktuella kurser. Sidan uppdateras kontinuerligt. Scrolla ner och hitta vad som passar dig bäst!

Att skriva för barn
- steg för steg från idé till hel berättelse

Nu som självstudiekurs - börja när du vill!

Ett bra sätt att komma igång, samtidigt som du får många nyttiga insikter hur man skriver en barnbok och vad du ska tänka på för att den ska bli så bra som möjligt.

Helena Jeppe, författare och tidigare kursdeltagare
 
 

Det här är kursen för dig som drömmer om att skriva för barn. Här får du inspirerande lektioner och praktiska övningar som leder dig steg för steg genom skrivprocessen, från idé till färdig berättelse. Kursen är ett fantastiskt bra sätt att komma igång och skriva klart den berättelse som bara du kan skriva!

Gratis minikurs - Börja skriva utan prestationskrav

Det här är skrivarkursen för dig som längtar efter att skriva men inte riktigt har kommit igång ännu.

Med hjälp av korta lektioner och enkla, konkreta skrivövningar kan du komma ifrån känslan av prestationskrav och istället hitta vägen mot skrivglädje! 

Få koll på berättarperspektivet!

Helt ny självstudiekurs! Ingår som bonus i Skrivklubben helårsprenumeration, men kan också köpas separat.

I den här kursen får du en genomgång av olika berättarperspektiv med tydliga exempel ur kända böcker. Du får veta mer om hur läsaren kan påverkas av berättaren. Du lär dig känna igen fallgroparna så att du på ett medvetet sätt kan använda ett berättarperspektiv som gör läsaren riktigt engagerad i din story.  En arbetsbok med övningar ingår.

Fixa strukturen - Lär dig bygga en fängslande berättelse

Uppdaterad kurs. Lär dig att bygga din story med kunskap och smarta knep om struktur! Genom kursens lektioner och övningar får du insikt i hur du kan undvika fallgropar och vända problemområdena till dina bästa redskap i skrivandet. 

För 490 kr får du sex moduler med 19 lektioner som du jobbar med i din egen takt. Allt är självstudier och helt online via en kursplattform. Du får genomgångar med text och video. Tydliga exempel och konkreta tips varvas med övningar som hjälper dig att skapa en riktigt bra historia som fängslar läsaren från  början!

Skrivklubben

Anmälan är stängd för den här gången. Skriv gärna upp dig på väntelistan!

Skrivklubben är en medlemstjänst för dig som älskar att skriva, som vill få ny inspiration, verktyg och uthållighet genom gemenskap och coachning. Det här passar dig som har tröttnat på att sitta ensam med ditt manus och undra om historien håller, som vill utveckla ditt manus, få en skrivrutin så du blir klar och är supernöjd med resultatet. En medlemstjänst är som en skrivkurs fast under lång tid – eller rättare sagt, så länge som du vill. Betalning sker en gång i månaden och man kan säga upp prenumerationen när man vill. 

Skrivklubben är en skrivgemenskap

  • med ditt eget manus i fokus.
  • där du kan diskutera skrivande med andra som är lika intresserade
  • där du kan dela texter med de andra i gruppen och på det viset testa vad som håller
  • och där du kan hämta inspiration även när skrivlusten tryter

I Skrivklubben får du en ”accountability partner”, alltså ett sätt att öka din egen motivation när du vet att någon annan väntar på svaret på frågan ”hur gick det?” 

Genom Skrivklubben kan du skapa rum för skrivglädje i din vardag! 

 

Stäng meny