Jag är med blogg!

Tjohoo! Jag har blivit med blogg! Äntligen, skulle man kunna säga. Det här är något jag har tänkt sätta igång med länge. Så nu kör vi!

Det här första inlägget är mest en test. Jag har fixat ihop bloggsidan samtidigt som jag håller på att steka pannkakor. Om vissa saker blir lite fel kan det beror på att mina fingrar glider lite för snabbt över tangenterna eftersom de är kladdiga av smör-och rapsolja.

Att mulitaska på det här sättet är lite typiskt mig. Det är också därför mitt skrivbord ser ut som det gör – jag har (lite för) många saker på gång samtidigt! Idag har jag hållit på med att skriva ett lektörsutlåtande till ett manus samtidigt som jag bokar semesterboende och försöktr hinna skriva en novell till en tävling. Det senare lär jag inte hinna eftersom deadlinen är på söndag och jag är på bokmässa i Lysekil hela dagen i morgon.

Pannkakorna, däremot, ser läckra ut! (Bara lite brända)

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej, Det här är en kommentar.
    För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Kommentera

Stäng meny