Har du bestämt dig för att ta tag i din skrivardröm? Att gå en skrivarkurs ger dig inspiration och konkret hjälp för att steg för steg komma vidare och utveckla ditt skrivande. Här hittar du några aktuella kurser. Sidan uppdateras kontinuerligt. Scrolla ner och hitta vad som passar dig bäst!

Digital bokmässa 27/6

Ett helt nytt koncept och nya spännande samtal om skrivande och litteratur! Kvinnohistorier och Hoi förlag m.fl. medverkande erbjuder föredrag, workshops och samtal via zoom för alla som vill få skrivpepp, kunskap om kvinnohistorier och läsinspiration. Pris 295 kr. Biljett via mejl till hej@annacarinsvana.se eller www.kvinnohistorier.se Hela programmet finns HÄR. Biljetten ingår utan extra kostnad för alla som köper kursen Fixa strukturen före den 22 juni. 

Fixa strukturen - fem sätt att bygga en fängslande berättelse

Lär dig att bygga din story med kunskap och smarta knep om struktur! Genom kursens lektioner och övningar får du insikt i hur du kan undvika fallgropar och vända problemområdena till dina bästa redskap i skrivandet.

För 390 kr får du sex moduler med 18 lektioner som du jobbar med i din egen takt. Allt är självstudier och helt online via en kursplattform. Du får genomgånger med text och video. Tydliga exempel och konkreta tips varvas med övningar som hjälper dig att skapa en riktigt bra historia som fängslar läsaren från början!

Bonus för dig som köper kursen före den 22 juni: Biljett till digital bokmässa den 27 juni utan extra kostnad! (Värde 295 kr).  Välj bland många spännande workshops med skrivpepp, kvinnohistorier och Hoi förlags författarsamtal.  HÄR finns programmet. Mejla mig om du är intresserad av enbart biljett till bokfestivalen.

Onlinekurs: Att skriva för barn - steg för steg från idé till hel berättelse

Anmälan är stängd. Ny omgång startar i augusti!

”Ett bra sätt att komma igång, samtidigt som du får många nyttiga insikter hur man skriver en barnbok och vad du ska tänka på för att den ska bli så bra som möjligt.”
(Helena Jeppe, författare och tidigare kursdeltagare)

Fler webbkurser

Är du intresserad av andra online-kurser som du kan göra när du vill? Klicka på bilderna nedan så kommer du till mer information om respektive kurs. Det är Ann Ljungberg som skapat kurserna. Det går också att köpa till personlig textrespons direkt av mig. Kontakta mig gärna för mer information!

Stäng meny