Har du bestämt dig för att ta tag i din skrivardröm? Att gå en skrivarkurs ger dig inspiration och konkret hjälp för att steg för steg komma vidare och utveckla ditt skrivande. Här hittar du några aktuella kurser. Sidan uppdateras kontinuerligt. Scrolla ner och hitta vad som passar dig bäst!

Skrivarhelg i naturskön miljö 23-25 oktober

Längtar du efter en skrivarkurs där vi träffas på riktigt? Ge dig själv och ditt skrivande en härligt kreativ helg på naturhälsogården Sörbys utanför Falkenberg! 

Välkommen till en inspirerande kurs med fokus på skaparglädje! Genom lättsamma övningar får du konkreta verktyg som hjälper dig att locka fram din kreativitet och komma igång med ditt skrivande. Passar dig som är sugen på att börja skriva, kanske har skrivit förut och vill få inspiration och vägledning för att fortsätta utvecklas som skrivande person.

Tänk på att bara du kan skriva dina berättelser. Nu har du chans att ge dina skrivardrömmar en härlig start!
 

Sörbys är en naturhälsogård inbäddad i vacker miljö med promenadstigar i ett böljande kulturlandskap i Vessigebro/Falkenberg.
Begränsat antal platser, del i dubbelrum med helpension. Kursavgift ska vara betald senast 9 oktober.

Vid avbokning pga sjukdom tas en avbokningsavgift ut på 20%. Vid inställd kurs av arrangör återbetalas hela summan.
Samling fredag 23/10 kl.17.30 (middag ingår på kvällen). Avslutas söndag 25/10 kl.15 med fika.
Kursavgift: 4950:-
Anmälan görs via mejl: sorbys.se@gmail.com eller sms till 0708987174.
Välkomna!

Fixa strukturen - fem sätt att bygga en fängslande berättelse

Lär dig att bygga din story med kunskap och smarta knep om struktur! Genom kursens lektioner och övningar får du insikt i hur du kan undvika fallgropar och vända problemområdena till dina bästa redskap i skrivandet.

För 390 kr får du sex moduler med 18 lektioner som du jobbar med i din egen takt. Allt är självstudier och helt online via en kursplattform. Du får genomgånger med text och video. Tydliga exempel och konkreta tips varvas med övningar som hjälper dig att skapa en riktigt bra historia som fängslar läsaren från början!

Onlinekurs: Att skriva för barn - steg för steg från idé till hel berättelse

Äntligen! Anmälan är öppen igen!

”Ett bra sätt att komma igång, samtidigt som du får många nyttiga insikter hur man skriver en barnbok och vad du ska tänka på för att den ska bli så bra som möjligt.”
(Helena Jeppe, författare och tidigare kursdeltagare)

Det här är kursen för dig som drömmer om att skriva för barn. De olika lektionerna leder dig steg för steg genom skrivprocessen, från idé till hel text. De tar dig från osäkerhet och frustration till självförtroende och inspirerad kunskap! Kursen är helt online och du jobbar i din egen takt, när och var du vill.

Tydliga exempel, genomgångar och praktiska övningar är tematiskt uppdelade i 32 lektioner med text, bild och videofilmer.  En sluten facebook-grupp finns för alla som vill diskutera och ställa frågor. Två sidors personlig textrespons ingår.  Pris 1990 kr. 

Stäng meny