Presentöppning

Det är något visst med att öppna ett nytt dokument med en helt ny, okänd text från en ny författare. Lite som presentöppning! Idag har jag jobbat med förstakapitelanalyser. Det är deltagare på den stora skrivkonferensen Skriv2017 i Göteborg nästa helg som har skickat in sina första kapitel. Några av oss Litterära konsulter har fått förtroendet att läsa och kommentera.

När jag väljer böcker att läsa på min fritid, väljer jag ofta författare eller genrer jag känner till och har läst förut. Som lektör kan jag få alla möjliga sorters texter i mina händer. Det är verkligen en förmån och mina vyer vidgas ständigt!

Rabatt på lektörstjänster

Nu är det inte långt kvar innan jag blir diplomerad lektör. Examensprovet är den 1 december. För att fira detta erbjuder jag 30% rabatt på mina tjänster som bokas senast den 30 november. Varför inte passa på och ge dig själv och ditt manus en riktig utvecklings-boost! Läs mer på min hemsida.

Om vi inte ses på Skriv 2017, kanske vi träffas på Halländsk bokmässa i Varberg den 25 november. Ha det gott i höstrusket, vira in dig i en filt och läs en bra bok – eller skriv en själv!

Kommentera

Stäng meny