#16 Om usla nyårslöften och bättre sätt att nå dina mål

När vi tittar framåt mot 2022 vill så klart att det nya året ska bli bättre än det förra. Eftersom nyår är som en magisk chans till nystart är det inte helt ovanligt att ge sig själv nyårslöften. Vad hoppas du ska hända under året? Har du kanske gett dig själv ett löfte eller satt upp som mål att börja skriva på allvar? Att skriva mer eller rent av skriva klart ditt manus?

Det trista är att nyårslöften är ett rätt uselt sätt att skapa en positiv förändring i sitt liv. Statistiken visar att 80 % av nyårslöften är brutna redan i andra veckan i februari. Det finns bättre sätt att formulera målsättningar och lyckas genomför dem och några praktiska tips om detta delar jag med mig av i dagens avsnitt!

Lyssna på Spotify eller Anchor HÄR.

Länk till anmälan till webinaret ”Skapa vanorna som hjälper dig att skriva klart boken”: https://skrivkurser-med-annacarin.newzenler.com/live-webinar/cqmfonbx/register

Källa till statistiken om nyårslöften: A Study of 800 Million Activities Predicts Most New Year’s Resolutions Will Be Abandoned on January 19: How to Create New Habits That Actually Stick | Inc.com

Kommentera

Stäng meny